Uygun Fiyatlı 3D Tarayıcı Çeşitleri

27-06-2021 17:22
Uygun Fiyatlı 3D Tarayıcı Çeşitleri

3 boyutlu tarayıcıSon zamanların en gözde icatlarından bir tanesi olduğunu söyleyebilirim. Sebebi ise inanılmaz bir vakit tasarrufu sağlaması ve işleri son derece basitleştirmesi. Örneğin bir Makina parçasını yedeklemeniz gerekti.

Aylarca beklemek yerine . Elinizdeki sağlam parçayı 3D Tarayıcılar ile taratıp; 3 boyutlu modelini elde edebilirsiniz. Dakikalar içerisinde yüzlerce fotoğraf çekip daha sonra yapay zekası sayesinde uygun noktlarda meshleme yapıyor.

Fiyatına göre çok daha büyük alanları veya parçaları taratabildiğimiz tarayıcılarda mevcut. 

 Elinizde bir heykel veya otomotiv parçası var diyelim ve bunu seri üretime almak için en kolay yöntem bir adet 3D tarayıcınızın olmasıdır.

3D yazıcınızda varsa üretim için herşeyiniz hazır demektir.

 

 

3D Tarayıcılarla kaliteli modelleme yapabilmeniz için. Öncelikle güçlü bir işletim sistemine sahip olması gerekiyor. Saniyeler içerisinde yüzlerce fotoğraf çekip bunları işlem aslında düşünüldüğü kadar kolay değil.

Ekipman kalitesi, Yazılımı, Bilgisayarınızın parça kalitesi , Doğru ışık ve doğru model açısı 3D modelleme kalitesini belirleyen en etkili faktörlerdir.

 

3D Tarayıcı Fiyatları 

 Her malzemenin ucuzu ve pahalısı olduğu gibi 3D Tarayıcılar içinde bu durum aynı. Yapmak istediğiniz işin önemine göre kaliteli veya başlangıç seviyesi 3D Tarayıcılar bulabiliyoruz.

Fiyatları Ortalama 5000 Tl ile 350.000 Tl arasında değişiyor. Ev tipi olarak geçen 5000-10.000 tl arasında satılan 3D Tarayıcılarında güzel işler çıkaranları olduğunu söylemek isterim.

Websitemizden 3D Tarayıcı özelliklerine ve fiyatlarına bakabilirsiniz.

 Creality CR-Scan-01

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.