3D Yazıcı ile Firmanızın Promosyon ve Tanıtım Ürünlerini Basabilirsiniz

27-06-2021 17:15
3D Yazıcı ile Firmanızın Promosyon ve Tanıtım Ürünlerini Basabilirsiniz

Değişik tür ve tekniklerde baskı yapabilen birçok üç boyutlu yazıcılar bulunmaktadır. İçlerinde en yaygın olanı ise bilgisayar ortamında hazırlanan başka bir üç boyutlu nesnenin sanal olarak bölünmesiyle olandır. Bu bölünme ile her bir katman eritilerek hammaddenin üst üste getirilmesiyle basılmaktadır. Üç boyutlu yazıcıların hemen hemen tümü büyük oranda kendi parçalarını basabilirler. Hatta elektronik parçalar ve motorların dışındaki tüm mekanik parçalar dahi 3D yazıcılarla basılabilir. 3 boyutlu olarak tasarlanan sanal nesne birkaç malzemelerden ısı ya da kimyasal işlemlerden geçerek üretilmektedir. Bu işlem üç boyutlu yazıcılarla gerçekleştirilir. Baskılar çeşitli hammaddenin kullanılması ile yapılmaktadır.

3D Yazıcı

Baskı teknolojisinde büyük bir buluş olan 3D yazıcılar dijital alanda tasarlanmış olan birçok çalışmanın üç boyutlu halini yansıtan plastik ve benzeri malzemelerle meydana getiren makinelerdir. 3 boyutlu çizimi yapılmış pek çok şey bu makineler aracılığı ile basılmaktadır. Yani özetlemek gerekirse sanal ortamda tasarladığınız bir nesneyi 3D baskı teknolojisinden faydalanarak somut bir hale getirebilirsiniz. 3D yazıcı mimarlık, mühendislik ve tıp gibi önemli meslek dallarında daha çok kullanılmaktadır. Sizde üzerinde çalıştığınız bir projeyi 3D kullanarak hayata geçirebilirsiniz.

Üretimini yaptığınız makinelerinizi. Makinelerinizi ölçekli bir şekilde üreterek showroom gibi bir alanda güzel bir pazarlama unsuru olarak kullanabilirsiniz. İnsanlar almak istediği makineyi görmek isteyeceklerdir.

Elinizde 1 adet makine tutacağınıza maketini göstermek çok daha ucuz bir yöntem olacaktır. Hemde günümüz teknolojisinde iyi bir itibar bırakacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.